Съвет за настоящия час

Публикувана Март 23, 2020 от Ейдриън Ибънс в Отдаване на слава, общение, обратна връзка и споделяне

След вчерашната презентация се събудих тази сутрин с голямо чувство на радост и любов към нашия Баща. Той е толкова достоен за нашата похвала и обичта ни. Той е толкова красив и скъпоценен и, имайки увереността, че ще наследим Неговия характер чрез Неговия Син, това ме кара да се насълзявам от радост. Какъв дар - характера на нашия Отец чрез Неговия Син. Алилуя!

Радостта от тези неща ми дава такъв мир и спокойствие. Виждам света как се побърква около мен, но докато изпитвам скръб за тези, които са в паника, аз не чувствам никаква тревога за себе си. Имам вечен живот - моят Баща ме е уверил, че хлябът и водата ми са сигурни. Той храни птиците и познава нуждите на всичките Си деца.

Можем да се доверим на нашия Баща за всичко. Братя и сестри, отдайте се изцяло в ръцете на Отец. Не се притеснявайте за вашите нужди. Те ще бъдат осигурени в отговор на молитва. Нашият Отец може да изпраща гарвани и манна.

Помнете, че Мария избрала най-превъзходното нещо и то било да седи в краката на нашия Учител. Това няма да бъде отнето от нас. Истината е нашия хляб и нашата храна. Това е храната, която светът не познава.

Силно желая да споделя тази истина с тях. Понастоящем много от тях са толкова фокусирани върху съхранението си, че в много случаи нямат време да помислят ясно върху нашата вест. Но вратата скоро ще се отвори и гладът за истината ще започне да расте. Моля се за това, копнея да предложа това красиво наследство на другите.

Нека не изпитваме гняв заради ограниченията, които идват върху нас. Това не са религиозни изпитания за свобода, във връзка с нашите вярвания. Да, има скрит план в някои елементи, но ние си почиваме в ръцете на нашия Отец в Христос.

Ис. 26:3 Ще опазиш в съвършен мир, този, чийто ум е фиксиран в теб, защото той уповава на Тебе.

Ис. 32:17 И делото на правдата ще бъде мир; и плодът на праведността, тишина и увереност завинаги.

Стремете се да запазите този мир. това е трептението на небето. Гневните трептения в душите ви към правителството ще накърни нашето проповядване на вестта.

Ако сте ограничени в събирането поради време или лимит в размера на група - тогава можем да предаваме на живо или да използваме скайп. Съпротивата срещу тези неща сега няма да се възприема като отстояване на истината, защото истината не е въпросът тук. Нека се молим по-скоро вратите да се отворят, за да се срещнем лично. Нашият Баща ще ни чуе.

Благодат и мир на всички вас.

Не се тревожете за нищо, но във всичко с молитва и молба, с благодарност, нека вашите молби се известяват пред Бога; и Божият мир, който надминава всяко разбиране, ще пази сърцата и умовете ви чрез Христос Исус. (Фил. 4:6-7)